Υλικά 2 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 400 γρ. βιτάμ (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)4 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. αλάτι 2 βανίλιες ή ξύσμα λεμονιού (εγώ έβαλα βανίλιες) 1 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο 6 κ.σ. κακάο σταγόνες σοκολάτας ή κουβερτούρα σε κομματάκια (χρησιμοποίησα κουβερτούρα τεμαχισμένη 200 γρ.)6 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις (εμένα μου πήρε 7 φλ. τσαγιού, μην το ρίξετε όλο μαζί) Εκτέλεση Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψουν.