Πανεύκολα Κουρκουμπίνια .. Φανταστικά . Καλύτερα και από αγοραστά !! ΥΛΙΚΑ1 πακέτο φύλλο κρούστας (Κανάκη για σιρόπιαστα) 100γρ βούτυρο λιωμένο (εγώ έβαλα Βιτάμ λιωμένο, που είχα με μια κουταλιά ηλιέλαιο στα φύλλα) ½ ποτήρι νερό για το κλείσιμο των φύλλων Για το σιρόπι: 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική200 γρ. νερό1 στικ κανέλαφλούδα, από 1 λεμόνι100 γρ. μέλιΗλιέλαιο για το τηγάνισμα.ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε σε κατσαρόλα τα υλικά για το σιρόπι και μεταφέρουμε σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε να λιώσει η ζάχαρη και να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά.