________________ Υλικά: _______ Για την βάση: 500γρ μπισκότα digestive 250γρ λιωμένο βούτυρο Για την γκαναζ σοκολάτα: 250γρ σοκολάτα κουβερτούρα 250ml κρέμα γάλακτος πλήρες Για την κρέμα: 300ml κρέμα γάλακτος πλήρες 200γρ ζάχαρη άχνη 2 βανιλιες 650γρ τυρί κρέμα Για την σαντιγί: 1συσκευασία περιεχόμενο των 2φακέλων σαντιγί Γιωτης garni σοκολάτα 400ml κρύο γάλα Τρόπος παρασκευής: _____________________ Σε ένα μεγάλο πυρεξ η ταψί στρώνουμε τα μπισκότα αφού προηγούμενος τα έχουμε θρυμματιση και ανακατέψει με το λιωμένο βούτυρο.