Υλικά:
Συστατικά για να φτιάξετε περίπου 12 cannelés1/2 λίτρο (2 φλιτζάνια) γάλαΒούτυρο 25 γραμμάρια2 κρόκους αυγών1 ολόκληρο αυγό250 γραμμάρια (1 +1 / 4 φλιτζάνια) ζάχαρη125 γραμμάρια αλεύρι (1 φλιτζάνι)1 κλωναράκι βανίλια ή 1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας60 ml (1/4 φλιτζανιού) ρούμι
Φτιάξτε με απλά υλικά το διασημότερο γλυκό της Γαλλίας!
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
2