Υλικα500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις1ποτηρι χλιαρό νερό 1 κ σ λάδι 1κ γ αλάτι 1 κύβο μαγιά φρέσκια περίπου 25 γρ ΟδηγίεςΛιώνουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό με την ζάχαρη την αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπταΜετά βάζουμε στην λεκανιτσα το αλεύρι και στο κέντρο το λάδι το αλάτι τέλος την μαγιά που έχει φουσκώσει ζυμώνονται καλά κάνουμε το καρβέλι και το βάζουμε στο ταψί το σκεπάζουν καλά για 1 ώρα και μετά στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στούς 180 βαθμούςΕγώ το γέμισα και με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και λίγο μπούκοβο και μετά του έδωσα σχήμα καρβέλι για ποιό ντελικάτο!!!!!Ευγενία Ράπτη