Ψάρι Πανγκάσιους με πατάτες πορτοκάλι κ.τ.λ στο φούρνο Υλικά 2 φιλέτα ψάρι Παγκάσιος [κατεψυγμένο κ πολύ φθηνό] 7-8 πατάτες καθαρισμένες κομμένες σε τετράγωνο σχήμα 2 κουταλιές κοφτές σούπας μουστάρδα 1 πορτοκάλι το χυμό 1-2 λεμόνια το χυμό αλάτι -πιπέρι ελαιόλαδο φρυγανιά τριμμένη 2-3 σκελίδες σκόρδο Εκτέλεση Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε μέσα στο ταψί. Ρίχνουμε από πάνω το αλάτι ,το πιπέρι,το λάδι και τις τρίβουμε να πάει σε όλες το μείγμα.