Jump to Navigation

Χοιρινό στο φούρνο με πατάτες και δεντρολίβανο

up
21 users have voted.
Το απλό καθημερινό μας φαγητό, αλλά και το πιο γιορτινό. Όταν πετύχει στο ψήσιμο γίνεται λουκούμι. Το μυστικό της μοσχοβολιάς του; Το δεντρολίβανο και το σκόρδο. Το φρέσκο κλαδάκι δεντρολίβανου που θα προσθέσουμε μέσα, κάνει τη  διαφορά από το ξερό. Χρόνια τώρα, έπαψα να ψάχνω στις βραγιές και στους κήπους να "κλέψω" λίγο δεντρολίβανο. Αγόρασα μία γλάστρα με ένα μικρό φυτό, το μεταφύτεψα και τώρα είναι δενδράκι στο μπαλκόνι μου και μοσχοβολάν τα φαγητά μου, γιατί το χρησιμοποιώ συχνά σχεδόν σε όλα τα ψητά. Τα υλικά μας:
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmamas.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
900 users have voted.
  ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό ή τσιπουρομεζέ! Στην φωτογραφία την συνδυάσαμε με τηγανιά μανιταριών.

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΟ SLOW COOKER // STINCO DI MAIALE ALLA SLOW COOKER

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
709 users have voted.
ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΟ SLOW COOKER Επιστροφή στις αναρτήσεις στο laboratorio, έπειτα από σχεδόν δίμηνη απουσία, που νομίζω ότι ήταν και πιο μακρόχρονη μέχρι τώρα ...

ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ // BURRITOS CON MAIALE SPEZIATO E MANGO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
473 users have voted.
 ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ Πικάντικες μπουκίτσες από τρυφερό χοιρινό, τυλιγμένες μέσα σε τορτίγια μαζί με πράσινη πιπεριά και κομματάκια μάνγκο. Το μάνγκο στην συνταγή με προβλημάτισε λίγο, γιατί ο Δ. δεν συμπαθεί τα φρούτα και τις γλυκόξινες γεύσεις στο φαγητό. Εδώ όμως ταίριασε υπέροχα με το καυτερό χοιρινό, ενώ η sour cream πρόσθεσε έξτρα δροσιά στο πιάτο!

PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER // PULLED PORK CON LA SLOW COOKER

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
388 users have voted.
  PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKERΕδώ και περίπου 40 χρόνια μαγειρεύω με χύτρα ταχύτητας, ιδίως για τα φαγητά που φτιάχνω κατά τις εργάσιμες ημέρες, αφού ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ // SPEZZATINO DI MAIALE CON PORRI E PRUGNE SECCHE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
961 users have voted.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΗ κλασσική πρασο-τηγανιά εμπλουτίζεται σε γεύση και αρώματα, με την προσθήκη των δαμάσκηνων!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut