ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΗ κλασσική πρασο-τηγανιά εμπλουτίζεται σε γεύση και αρώματα, με την προσθήκη των δαμάσκηνων! Θα την λατρέψουν όσοι αγαπάνε τις γλυκόξινες γεύσεις!Σερβίρετε την ως μεζεδάκι ή συνοδέψτε την με ρύζι πιλάφι, σπιτικό πουρέ ή τηγανητές πατάτες.Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 500 gr χοιρινό για τηγανιά, 1 kg πράσα, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 5 κ.σ. ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο, 1 κ.γ. garam masala, πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο, 1 ποτ.