Νοστιμότατο και με πλούσια γεύση φαγητό !!!ΥΛΙΚΑ:2 κιλά σέλινο και σέλερι αν θέλετε.1 ματσάκι άνηθο1 κιλό χοιρινόαλατοπίπεροελαιόλαδο2 αυγά1 λεμόνικρασί λευκό ξηρό ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Καλοπλένουμε και κόβουμε τα σέλινα.Τα νεροβράζουμε μία φορά και τα αφήνουμε στην άκρη. Σωτάρουμε το κρέας και το κρεμύδι σε λίγο ελαιόλαδο.Το σβήνουμε με ένα ποτηράκι λευκό κρασί, ρίχνουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και δύο ποτήρια νερό. Όταν βράσει το χοιρινό αποσύρουμε και στο ζωμό ρίχνουμε τα σέλινα και τον άνηθο.Τα γυρίζουμε αρκετές φορές για να βράσουν ομοιόμορφα.