Jump to Navigation

"Χιονούλες" με σαβαγιάρ

up
99 users have voted.
Πρωινό Παρασκευής και, επιτέλους, κατάφερα να βρω χρόνο να καθίσω μπροστά στον υπολογιστή για να σου συστήσω αυτό το υπέροχο γλυκό που είναι από τα αγαπημένα μου. Πολύ καιρό τώρα, σκεφτόμουν και δεν μπορούσα να αποφασίσω αν έπρεπε να σου το δείξω ή όχι. Είμαι σίγουρη ότι θα με ρωτήσεις "γιατί" και, φυσικά, δεν μπορώ παρά να σου απαντήσω. Γιατί, εδώ που τα λέμε, παραείναι απλό σαν ιδέα, εύκολο και γρήγορο σαν παρασκευή. Ωστόσο, είναι τόσο μα τόσο νόστιμο, ειδικά για όσους αγαπούν τις γνωστές πάστες "χιονούλες".
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Cheesecake speculoos μαρμπρέ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
15 users have voted.
Cheesecake ναι αλλά λίγο διαφορετικό. Η ιστορία άρχισε όταν για το Χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό τραπέζι αποφάσισα να φτιάξω μικρά, ατομικά γλυκάκια και όχι ένα γλυκό κι αυτό γιατί υπήρχαν διαφωνίες ως προς το είδος του γλυκού που ήθελαν και το είδος της σοκολάτας που λαχταρούσαν. Ωστόσο, η σοκολάτα σαν υλικό ήταν αδιαπραγμάτευτο για όλους.

Γεμιστά ρολάκια αυγόφετας παναρισμένα σε νιφάδες καλαμποκιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
48 users have voted.
Καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για όλους και τον καθένα χωριστά! Η πρώτη συνταγή του 2025 ήθελα να είναι ένα καλωσόρισμα ιδιαίτερο, γλυκό και νόστιμο κι έτσι βλέπετε αυτή τη συνταγή!Ιδανικές για πρωινό αλλά και για κολατσιό οι αυγόφετες.

Τρουφάκια με viral άρωμα "Ντουμπάι"

(tantekiki.blogspot.gr)
up
86 users have voted.
Χρόνια πολλά! Τα Χριστούγεννα πέρασαν κι εγώ εφέτος, προτίμησα αντί για τον κλασσικό κορμό που φτιάχνω κάθε φορά, να ετοιμάσω μια ποικιλία από ατομικά γλυκάκια.

Χριστουγεννιάτικες μπάρες με αλμυρά crackers, καραμέλα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
98 users have voted.
Μήνες τώρα, τριγυρνώντας στις διάφορες ξένες ιστοσελίδες έβλεπα αυτές τις σοκολατοκαραμελένιες μπάρες με βάση τα αλμυρά κρακεράκια και είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου.

Αφράτοι κουραμπιέδες χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
99 users have voted.
Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω νέες γεύσεις και νέες ιδέες στα φαγητά και τα γλυκά μου. Επίσης μου αρέσει πολύ να "πειράζω" τα παραδοσιακά φαγητά αλλά και τα γλυκά προκειμένου να αποκτήσουν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τα παραδοσιακά μαγειρέματα.Φέτος, λοιπόν, άργησα να φτιάξω κουραμπιέδες και μελομακάρονα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut