Χαλβάς Φαρσάλων ζεστός ζεστός χωρίς αμύγδαλα μιας και δεν αρέσουν στα παιδιά...Συνταγή1 συσκευασία νεζεστέ 300gr.4 ποτήρια ζάχαρη4 ποτήρια νερό3/4 του ποτηριού σπορέλαιο1βανίλιαΕκτέλεσηΣε μία κατσαρόλα λιώνουμε το ένα ποτήρι ζάχαρη να πάρει ωραίο χρώμα. Όχι πολύ σκούρο.Σε μία λεκανίτσα λιώνουμε τα υπόλοιπα υλικά.Μόλις λιώσει η ζάχαρη ρίχνουμε τα υλικά που λιώσαμε και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά ώσπου να αρχίσει να κοχλάζει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.Τέλος γυρίζουμε στο ταψί τον χαλβά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και το βάζουμε στο γκριλ της Κουζίνας πάνω πάνω ώσπου να