Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τα σοληνάρια ζύμης1/2 φλιτζάνι συν 1 1/2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα1 φλιτζάνι νερό1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι2 κουταλιές της σούπας συν 2 λίτρα ηλιέλαιο1 φλιτζάνι για όλες τις χρήσειςΕξοπλισμός1 θερμόμετρο1 σακούλα ζαχαροπλαστικής πανί ή παχια πλαστική σακούλα ζαχαροπλαστικής. Μια μεγάλη μύτη κορνέ σε σχήμα αστέριΓια τη σως σοκολάτας200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούραΜισό φλιτζάνι κρέμα γάλακτος50 γραμ. βούτυρο2 κουταλιές της σούπας μέλι