Jump to Navigation

ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ♦♦ FROLLINI AL LIMONE

up
116 users have voted.
ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ L.MONTERSINO Τα πιο γευστικά, αρωματικά μπισκοτάκια λεμονιού, που λιώνουν στο στόμα! Η συνταγή είναι του μοναδικού Luca Montersino. Φτιάχνονται πολύ εύκολα με το κορνέ για τα μπισκότα και έχουν λίγα μικρά μυστικά που τα κάνουν μοναδικά!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BISCOTTI AL CIOCCOLATO CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
400 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΜαλακά μπισκότα σοκολάτας με φυσικό προζύμι, ιδανικά για το πρωινό ή το κολατσιό μικρών και μεγάλων! Ακόμη μία ωραία συνταγούλα για να αξιοποιήσετε τα υπολείμματα από την αναζωογόνηση του φυσικού προζυμιού σας.

ΣΕΚΈΡΠΑΡΕ // SEKERPARE BISCOTI SCIROPPATI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
784 users have voted.
ΣΕΚΈΡΠΑΡΕ  Στις μεγάλες γιορτές του χειμώνα τα σιροπιαστά γλυκά έχουν πάντα την τιμητική τους! Τα σεκέρπαρε βέβαια, είναι ένα γλυκό όλων των εποχών, ελαφρύ, νόστιμο και πολύ εύκολο να το ετοιμάσουμε στο σπίτι! Η ονομασία Şekerpare, στην παλαιά τουρκική διάλεκτο σημαίνει "μικρό κομματάκι ζάχαρης".

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ, ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ // BISCOTTI AL BURRO DI ARACHIDI CON SOLI 3 INGREDIENTI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
758 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑΑν σας αρέσει το φυστικοβούτυρο, θα λατρέψετε αυτά τα μαλακά μπισκότα, που λιώνουν στο στόμα!

COOKIES // COOKIES DI LUCA MONTERSINO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
734 users have voted.
COOKIESΚλασσικά αμερικάνικα κούκις με σταγόνες σοκολάτας, με την συνταγή ενός μεγάλου ιταλού ζαχαροπλάστη, που φυσικά δεν είναι άλλος από τον Luca Montersino!

ΝΑΣΚΟΝΤΊΝΙ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ // SIMIL-NASCONDINI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
665 users have voted.
ΝΑΣΚΟΝΤΊΝΙ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑΤα nascondini (νασκοντίνι) είναι τραγανά μπισκότα με γέμιση κακάο, πολύ αγαπημένα στην Ιταλία. Τα αυθεντικά, ανήκουν στην σειρά Mulino Bianco της Barilla, και το όνομα τους υποδηλώνει ότι κάτι μας κρύβουν! Και όντως!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut