Από το τηγάνι κι εξαφανίζονται από την νοστιμιά τους !!!Υλικά συνταγής 1 κιλό αλεύρι 1 ποτήρι χλιαρό νερό 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του καφέ ξίδι 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Για τη γέμιση 1/2 κιλό λευκό τυρί (φέτα κ.λπ.) τριμμένο 2 αυγά μπόλικο φρέσκο δυόσμος λάδι για το τηγάνισμαΕκτέλεση συνταγής Ανοίγουμε μια λακκουβίτσα στο κέντρο του αλευριού και ρίχνουμε μέσα το αλάτι, το λάδι, το ξίδι και το νερό.