"Τσουρέκι με ζαχαρούχο"!!!Για το μείγμα μαγιάς: μια τσιμπιά ζάχαρη, 50 γρ. νωπή μαγιά ή 2 φακελάκια ξηρή, 120 γρ. χλιαρό νερό. Για το τσουρέκι: 780 γρ. αλεύρι για τσουρέκι ( εγώ χρησιμοποιώ Robin wood), 2 κ.γ. μπέικιν, 4 κ.γ. μαχλέπι, 1 κ.γ . κανέλλα, 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού, 2 σωληνάρια βανίλια (ή 1/4 κ.γ. μαστίχα Χίου), 4 μεγάλα αυγά (230 γρ.), 50 γρ. ζάχαρη, 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.), 160 γρ. βούτυρο σε κυβάκια, όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου. Για το άλλειμα, κρόκο αυγού, γάλα, κανέλλα.Ετοιμάζουμε το μείγμα μαγιάς και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη να ενεργοποιηθεί.