Υλικά:Παντεσπάνι5 αβγά125 γρ.ζάχαρη125 γρ.αλεύρι2 κ.γ μπέκιν πάουντερ1 βανίλια30 γρ.κακάοΣιρόπι1 κούπα ζάχαρη1 κούπα νερό1 βανίλια1/2 χυμό λεμονιούΚαραμέλα1 φακελάκι γκαρνί σκόνη βανίλια1 φακελάκι κρέμα στιγμής Γιώτης καραμέλα 200 γρ.κρέμα γάλακτος250 γρ.γάλα φρέσκο1 καραμελωμένα ζαχαρούχο(χρειαζόμαστε το μισό)Εκτέλεση:ΠαντεσπάνιΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να φουσκώσουν και να πήξουν.Χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο ελάχιστο και ρίχνουμε το αλεύρι αφού το έχουμε κοσκινίσει πριν με το μπέικιν και το κακάο.Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι 24 εκ.,αφού πρώτα έχουμε στρώσει λα