Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Υλικά ζύμης500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσειςΑλάτι λίγοκαι νερό χλιαρό όσο πάρει για να μην κολλάει στα χέριαΓια την γέμιση200 γραμ κιμά1 κρεμμύδι μέτριομαιντανό αλάτι και πιπέρι Τι κάνουμε Ετοιμάζουμε την ζύμη βάζοντας όλα τα υλικά να φτιάξουμε μία εύπλαστη ζύμη.Την αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί ,την κάνουμε μπαστούνι και την χωρίζουμε σε μπαλάκια μέτρια.Ανοίγουμε φύλλο και βάζουμε μέσα ένα κουταλάκι από την γέμιση τα διπλώνουμε και τα κλείνουμε καλά.Τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.Για να ετοιμάσουμε την γέμιση με λίγο λάδι σοτάρ