Jump to Navigation

Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για το φαγητό μας στο Χασάπη;

up
21 users have voted.

                             

                               ΜΠΡΟΣΤA  ΣΤΟ  ΧΑΣΑΠΗ

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmamas.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
902 users have voted.
  ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό ή τσιπουρομεζέ! Στην φωτογραφία την συνδυάσαμε με τηγανιά μανιταριών.

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΟ SLOW COOKER // STINCO DI MAIALE ALLA SLOW COOKER

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
713 users have voted.
ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΟ SLOW COOKER Επιστροφή στις αναρτήσεις στο laboratorio, έπειτα από σχεδόν δίμηνη απουσία, που νομίζω ότι ήταν και πιο μακρόχρονη μέχρι τώρα ...

ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ // BURRITOS CON MAIALE SPEZIATO E MANGO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
474 users have voted.
 ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ Πικάντικες μπουκίτσες από τρυφερό χοιρινό, τυλιγμένες μέσα σε τορτίγια μαζί με πράσινη πιπεριά και κομματάκια μάνγκο. Το μάνγκο στην συνταγή με προβλημάτισε λίγο, γιατί ο Δ. δεν συμπαθεί τα φρούτα και τις γλυκόξινες γεύσεις στο φαγητό. Εδώ όμως ταίριασε υπέροχα με το καυτερό χοιρινό, ενώ η sour cream πρόσθεσε έξτρα δροσιά στο πιάτο!

PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER // PULLED PORK CON LA SLOW COOKER

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
391 users have voted.
  PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKERΕδώ και περίπου 40 χρόνια μαγειρεύω με χύτρα ταχύτητας, ιδίως για τα φαγητά που φτιάχνω κατά τις εργάσιμες ημέρες, αφού ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ // SPEZZATINO DI MAIALE CON PORRI E PRUGNE SECCHE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
963 users have voted.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΗ κλασσική πρασο-τηγανιά εμπλουτίζεται σε γεύση και αρώματα, με την προσθήκη των δαμάσκηνων!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut