Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια την κομπόστα βύσσινο½ κιλού βύσσινα καθαρισμένα, πλυμένα και στραγγισμένα4 ποτήρια νερό4 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη2 ξύλα κανέλας1 κουταλάκι του γλυκού κόκκοι γλυκάνισουΓια τη συνταγή θα χρησιμοποιήσουμε 2 κούπες κομπόσταΓια τη ζύμη1 φλιτζάνι αλεύρι6 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο1 φλιτζάνι ανθότυρο θρυμματισμένοξύσμα 1 λεμονιούελαιόλαδο3 αυγά1 κούπα μύρτιλλα1/2 φλιτζάνι γάλα1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτοςΓια το σιρόπι1/2 χυμός λεμόνι1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι φρέσκο1 φλιτζάνι μέλι