Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πέτυχα την τελειότερη ζύμη για κρουασάν και όχι μόνο!!!! Πρόκειται για ένα ζυμαράκι τρυφερό και πρακτικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αρμυρά κρουασανάκια όσο και για πιτάκια, πεΪνιρλί, καλτσόνε, φωλίτσες κλπ.. Δεν είναι καθόλου λιπαρό, βγαίνει αρκετά "ψωμένιο" γι' αυτό σίγουρα μπορούν να ψηθούν και σκέτα κι αφού κρυώσουν να ανοιχτούν στο πλάι και να μπει η γλυκιά ή αρμυρή κρύα γέμιση που θέλουμε. Κρουασάν Υπέροχα για όλες τις ώρες της ημέρας, εξαιρετικά για κάθε λογής μπουφέδες και βέβαια φανταστικά για το παιδικό σχολικό κολατσιό.