Τα αγαπημένα μας κεφτεδάκια στον φούρνο με πατάτες !!!!Υλικά600γρ. μοσχαρίσιο κιμά από ελιά½ φραντζόλα ψωμί μπαγιάτικο1 κρεμμύδι τριμμένο150γρ. κασέρι τριμμένο2 κουτ. σούπας μουστάρδααλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένοΓια τις πατάτες1 κιλό πατάτες καθαρισμένες, κομμένες κυδωνάτες1 ποτήρι του κρασιού χυμό πορτοκαλιούχυμό από 1 λεμόνι1 φλιτζανάκι του καφέ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 κουτ. γλυκού θυμάριαλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένοΜουλιάζετε το ψωμί σε γάλα για μισή ώρα τουλάχιστον μέχρι να μαλακώσει καλά.