Υλικά:
Για 6-8 άτομαΓια τη ζύμη200 γραμμάρια βούτυρο κλασικό500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 αβγά χτυπημένα80 γραμμάρια ζάχαρη30 ml λικέρ ή κονιάκ ροδάκινο½ κουταλιά του γλυκού αλάτιΓια τη γέμιση350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος200 γραμμάρια κρέμα τυριού50 γραμμάρια ζάχαρη6 φύλλα ζελατίνης3-4 ροδάκινα κομπόστα κομμένα σε τέταρτα ή λεπτές φέτες300 γραμμάρια μαρμελάδα ροδάκινο300 ml χυμό από την κομπόστα
Μπορούμε στη γέμιση να χρησιμοποιήσουμε μήλα αντί ροδάκινα, να περιχύνουμε με λίγο μέλι και να προσθέσουμε ψιλοκομμένα καρύδια