ΥΛΙΚΑ Κακαο 50γρ Ινδοκαρυδο 100γρ ...1 κ.σ. βούτυρο Ζάχαρη 150γρ8 αυγά 1 κ.γ. Μπεικιν Συμπυκνωμένο γάλα 150γρ Χυμός από 2 λεμόνια 2 κ.σ. κορν φλαουρ Λιγη τρουφα για διακοσμηση ΕΚΤΕΛΕΣΗ1.Χτυπάμε το κακαο, το ινδοκαρυδο, το βούτυρο, την ζάχαρη και τα αυγά σε ένα μπλέντερ επί 5 λεπτά. Προσθέστε το μπεικιν και ανακατεύουμε απαλα. 2.Αδειαζουμε σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήστε σε προθερμενομενο φούρνο στους 180β για 30λ.Για την κρεμα1.Ζεσταίνουμε το συμπυκνωμένο γάλα, το χυμό λεμονιού και το κορν φλαουρ.