Στριφτή τυρόπιτα !!!!Υλικά για το ζυμάρι!!2,5 ποτήρια νερο1 φλυτζάνι του καφέ σπορελαιο.Μισό φλιτζανακι του καφέ ξύδι.1 κ.γ. αλάτι. Αλεύρι όσο πάρει για να κάνουμε μία ζύμη εύπλαστη να μην κολλάει στο χέρι .Για το λάδωμα των φύλλων250 γρ. σούπερ φρέσκο σοφτ λιωμένο και 3 κουταλιές της σούπας φυτινη.Νεζεστε για το άνοιγμα των φύλλων. .Για τη γέμιση Τυρί φέτα .Εκτέλεση.Ετοιμάζουμε τη ζύμη κ την αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί.Κάνουμε μικρά μπαλάκια τα ανοίγουμε μικρά φυλλαράκια με τον πλάστη λαδώνουμε και κλείνουμε ανά τρεια τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε συντήρηση μισή ώρα.