Jump to Navigation

Σπιτικό ρύζι με βότανα

up
171 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα3 φλιτζάνια μακρύκοκκο ρύζι άσπρο ή καφέ1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο2  κουταλιές μείγμα κοτόπουλο σε σκόνη2 κουταλάκια του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα φύλλα δεντρολίβανου, θρυμματισμένα1/2 κουταλιά τη σκόνη σκόρδου1/2 κουταλάκι αποξηραμένα φύλλα θυμαριού Δώστε άρωμα στο ρύζι σας με ένα απλό και εύκολο μείγμα μπαχαρικών Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ζύμη για λαζάνια

(sidagi.gr)
up
1965 users have voted.
Υλικά:  Για 1 πυρέξ λαζάνιαΓια τη ζύμη300 γραμμάρια αλεύρι τύπου 003 αυγά μεγάλαΛίγο ελαιόλαδοΛίγο νερόΑλάτι Φτιάξτε σπιτική ζύμη για λαζάνια χωρίς να αγοράζετε του εμπορίου Απαιτούμενος χρόνος:  30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1

Μουστάρδα

(sidagi.gr)
up
1888 users have voted.
Υλικά:  ¾ λίτρο ξίδι300 γραμμάρια αλεύρι μουστάρδας1 κουταλιά αλάτι2 κουταλιές ζάχαρηΠιπέρι Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 300 γραμμάρια αλέυρι μουστάρδας και ¾ λίτρου ξίδι και τα βράζουμε. Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Αλάτι με βότανα

(sidagi.gr)
up
1432 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα (δενδρολίβανο,  θυμάρι)1/2 φλιτζάνι χοντρό θαλασσινό αλάτι1 φλιτζάνι κλασικό αλάτι Φοβερή ιδέα για να μοσχομυρίζουν τα φαγητά σας! Απαιτούμενος χρόνος:  10 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Σπιτικό ροδόνερο

(sidagi.gr)
up
2282 users have voted.
Υλικά:  Για 1 μπουκαλάκι2  φλιτζάνια του τσαγιού  φρεσκοκομμένα ροδοπέταλα2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό Αν και είναι εύκολο να το βρείτε, η χειροποίητη συνταγή είναι πάντα καλύτερη! Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Ζύμη για φύλλο κρούστας

(sidagi.gr)
up
1865 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (500 γραμμάρια)2 κουταλιές λάδι1 κουταλιά ξίδι2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ2 κουταλάκια αλάτι1 κούπα χλιαρό νερόΝισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα φύλλο κρούστας για πίτες και γλυκά! Απαιτούμενος χρόνος: 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut