Υλικά:
Για 2 άτομαΓια τα σπιτικά μακαρόνια1 / 2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο1 τριμμένο μαύρο πιπέρι2 αυγά, χτυπημένα2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοΓια τη σάλτσα φέτας50 γραμμάρια τυρί κρέμα200 γραμμάρια σκληρή φέτα4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτοςΑλάτι5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένεςΠιπέρι φρεσκοτριμμένο1 φύλλο βασιλικόυ για το σερβίρισμα5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες1 / 2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί της επιλογής σας για πασπάλισμα