Υλικά:
¾ από φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο3 σκελίδες λειωμένο σκόρδοΜερικά φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα2 κουτιά ( ½ κιλού) ντοματούλες αποφλοιωμένες6 φλιλετάκια αντζούγιας ψιλοκομμένα1 γεμάτη κουταλιά της σούπας ντοματοπολτόΛίγη ρίγανη τριμμένηΑλάτιΠιπέρι
Ζεσταίνουμε σε μια καταρόλα το λάδι και το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο με το μαϊντανό,για ένα λεπτό.
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: