Υλικά:1 κονσέρβα τοματάκια1 ποτήρι κρασί2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 φλυτζάνι λάδιαλάτι και πιπέρι1/2 κιλό σπανάκι1/4 ματσάκι άνιθο1/2 ματσάκι μαϊντανό6 σουπιές καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες1 κουταλιά της σούπας πελτέΕκτέλεση:Σε μια κατσαρόλα βάζετε λάδι να ζεσταθεί και προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Αφού μαλακώσει το κρεμμύδι, πρόσθεστε τις σουπιές, ανακατέψτε ελαφρά και σβήστε με κρασί.Βάλτε τον πελτέ και την ντομάτα στην κατσαρόλα και ανακατέψτε.Συμπληρώστε με τον μαϊντανό και τον άνιθο, αλάτι και πιπέρι.