ΥΛΙΚΑ3καροτα1φοινοκιο μαραθοριζα1ξερο κρεμμυδι1σκελιδα σκορδο1πιπερια ψιλικομμενη πρασινη1πατατα μετρια1πρεζα σαφραναλατιπιπεριελαιολαδοξυδι μπαλσαμικοκαι στραγγιστο γιαουρτι ενα κεσεδακιτριμμενο τζιντζερΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΨιλοκοβουμε το κρεμμυδι,το αδειαζουμε σε μια μεγαλη κατσαρολα,κοβουμε τα καροτα και τα ριχνουμε και αυτα,προσθετουμε λιγο ελαιολαδο και τα τσιγαριζουμε ριχνουμε και λιγο αλατι να βγαλουν τα ζουμια τους.Στην συνεχεια προσθετουμε την κομενη πατατα,το χοτροκομμενο φοινοκιο την σκελιδα σκορδου και 1ποτηρι νερο ζεστο.Αφηνουμε να βρασουν 15 λεπτα,στην συνεχεια τριβουμε λιγο τζιντζερ και