ΥΛΙΚΑΑυγά: 6 μεγάλα, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδιαΒούτυρο: 230 γρ.Σπασμένη ημίγλυκη σοκολάτα: 250 γρ.Ζάχαρη: 200 γρ.Εσάνς βανίλιας: 1 κουταλάκιΕΚΤΕΛΕΣΗ1. Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Τα αφήνετε να πέσειλίγο η θερμοκρασία τους.2. Χτυπάτε τα ασπράδια, προσθέτοντας τη μισή ζάχαρη, σε σφιχτή μαρέγκα.Τα κρατάτε κατά μέρος.3. Χτυπάτε τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη, να αφρατέψουν καλά καιπροσθέτετε τη βανίλια και το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Προσθέτετε τημαρέγκα, ενώ ανακατεύετε απαλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.4.