ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Τελικά κάθε φορά που πάω να φτιάξω χαλβά δοκιμάζω μια νέα παραλλαγή και κάποιες απο αυτές μας αρέσουν ιδιαίτερα! Αυτός ο σοκολατένιος χαλβάς με τα αμύγδαλα, τα κομματάκια φλούδας πορτοκαλιού και μια ιδέα καφέ, αγαπήθηκε με ... την πρώτη μπουκιά και έχει επαναληφθεί αρκετές φορές μέχρι τώρα. Μπορείτε να τον κάνετε και νηστίσιμο (αφού διανύουμε και εποχή νηστείας), αντικαθιστώντας το γάλα με νερό. Δόση : για 8-10 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : ¾ φλ. σησαμέλαιο (125ml), 1 ½ φλ. ζάχαρη demerara (400gr), 1/2 φλ.