0 ΥλικάΦιλέτα γαλοπούλαςαλεύριφρυγανιά τριμμένη3 αυγάαλάτι-πιπέριελαιόλαδοΕκτέλεσηΠλένουμε τα φιλέτα και τα στραγγίζουμεΣε ένα μπολάκι έχουμε χτυπήσει τα αυγα και σε 2 πιάτα ρηχά έχουμε βάλει στο ένα την φρυγανιά και στο άλλο το αλεύρι 'Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα ένα ένα τα βουτάμε στο αυγό ,και μετά το τυλίγουμε με το αλεύρι ,ξανά το βουτάμε στό αυγό και τέλος το τυλίγουμε με φρυγανιά .Τηγανίζουμε σε λάδι σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά γυρνώντας τακτικά τα σνίτσελ και μετά σε πιο δυνατή θερμοκρασία για να γίνουν τραγανά .Συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές ,πουρέ ,η ρύζι, και σαλάτα πάντα.Καλή σ