Jump to Navigation

Σνίτσελ γαλοπούλας !

up
181 users have voted.
0 ΥλικάΦιλέτα  γαλοπούλαςαλεύριφρυγανιά τριμμένη3 αυγάαλάτι-πιπέριελαιόλαδοΕκτέλεσηΠλένουμε τα φιλέτα και τα στραγγίζουμεΣε ένα μπολάκι έχουμε χτυπήσει τα αυγα και σε 2 πιάτα ρηχά έχουμε βάλει στο ένα την φρυγανιά και στο άλλο το αλεύρι 'Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα ένα ένα τα βουτάμε στο αυγό ,και μετά το τυλίγουμε με το αλεύρι ,ξανά το βουτάμε στό αυγό και τέλος το τυλίγουμε με φρυγανιά .Τηγανίζουμε σε λάδι σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά γυρνώντας τακτικά τα σνίτσελ και μετά σε πιο δυνατή θερμοκρασία για να γίνουν τραγανά .Συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές ,πουρέ ,η ρύζι, και σαλάτα πάντα.Καλή σ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

cordon bleu

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
339 users have voted.
cordon bleuphotosερασι τέχνηςπρόκειται γιά ένα εξαιρετικά γευστικό και καλό πιάτο!ας μην μας ξεγελάει η  κάπως "εξεζητημένη" ονομασία του *...

Σνίτσελ χοιρινά με κουνουπιδάκι συνοδευτικό .

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
455 users have voted.
    Μερίδες: 2 Xρόνος: 25' λεπτά Bαθμός δυσκολίας:Πολύ εύκολη Σνίτσελ χοιρινά όσα χρειάζεστε σε ποσότητα ανάλογα τα άτομα. αλεύρι φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό [για 3 σνίτσελ αν έχετε παραπάνω προσθέτουμε κι άλλα αβγά] αλατοπίπερο ελαιόλαδο για το τηγάνι [χρησιμοποιώ καλαμποκέλαιο εδώ ] 1 κουνουπιδάκι λεμόνι


Main menu 2

1 | by Dr. Radut