Μερίδες: 2
Xρόνος: 25' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας:Πολύ εύκολη
Σνίτσελ χοιρινά όσα χρειάζεστε σε ποσότητα ανάλογα τα άτομα.
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
1 αβγό [για 3 σνίτσελ αν έχετε παραπάνω προσθέτουμε κι άλλα αβγά]
αλατοπίπερο
ελαιόλαδο για το τηγάνι [χρησιμοποιώ καλαμποκέλαιο εδώ ]
1 κουνουπιδάκι
λεμόνι
Πλένουμε και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας τα σνίτσελ.
Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο και τα αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι να ζεσταθεί [όχι να κάψει].