![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/%25CE%25A3%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%25A0%25CE%2599%2B%25CE%25A8%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%259F.jpeg?itok=ThBg1Tbb)
Υλικά 4 μεριδιάρικα σκουμπριά, περίπου 300 - 400 γρ. έκαστο, καθαρισμένα από τον ψαρά μας 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (ή όσο σκόρδο θέλουμε), λιωμένες 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 60 ml λευκό ξηρό, κρασί (1/2 ποτήρι του κρασιού) 6-7 μικρά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο, ολόκληρα (ή 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο) αλάτι (κατά προτίμηση χοντρό), φρεσκοτριμμένο πιπέριΒάζουμε τα ψάρια σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά.