Υλικά 4 μεριδιάρικα σκουμπριά, περίπου 300 - 400 γρ. έκαστο, καθαρισμένα από τον ψαρά μας 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (ή όσο σκόρδο θέλουμε), λιωμένες 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 60 ml λευκό ξηρό, κρασί (1/2 ποτήρι του κρασιού) 6-7 μικρά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο, ολόκληρα (ή 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο) αλάτι (κατά προτίμηση χοντρό), φρεσκοτριμμένο πιπέριΒάζουμε τα ψάρια σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά.