Υλικά:
Για 4-6 μερίδεςΓια την πίτα4 αυγά200 γραμμάρια ζάχαρη400 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό1 κουταλιά του γλυκού μπεϊκιν πάουντερ450 γραμμάρια σιμιγδάλη ψιλό120 γραμμάρια αμιγδαλόψιχα τριμμένηξύσμα από 1 πορτοκάλιλίγο βούτυρο για το ταψίΓια το σιρόπι600 γραμμάρια ζάχαρη500 γραμμάρια νερόΧυμό από 1 λεμόνι1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες3 κουταλιές της σούπας λικέρ πορτοκάλι
Ζουμερή και εύκολη συνταγή για σιροπιαστή γιαουρτόπιτα
Απαιτούμενος χρόνος:
50 λεπτά