ΣΑΡΑΓΛΙ Νηστίσιμο❤️ΥλικάΈνα πακέτο κρουστα300 gr αμύγδαλα χοντροκομμέν1 κουταλιά του γλυκού κανέλαΣτη μύτη του κουταλιού μαστίχα Χίου σε σκόνη1 φλιτζάνι λάδι ελαφρύ ( φλιτζάνι του τσαγιού)Για το σιρόπι2 κούπες νερόΤρεις κούπες ζάχαρη σχεδόν γεμάτες2 κουταλιές της σούπας καλά γεμάτες καλό μέλιΣταγόνες από λεμόνιΚαι βράζετε αυτά για 5 λεπτά και αν χρειαστεί ξαφρίζετε.Ανοίγετε το κάθε φύλλο της κρούστας..