ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ, ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΗ δεύτερη πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday's, ήταν μια σάλατα. Πλούσια σε υλικά και εύγευστη, αποτελεί απο μόνη της ενα πλήρες γρήγορο γεύμα. Επάνω σε ενα στρώμα απο φρέσκια, πικάντικη ρόκα μπερδεύονται βρασμένα φασόλια, κοφτό μακαρονάκι ολικής άλεσης και κρεμμύδια, καραμελλωμένα σε φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Το πιάτο συμπληρώνεται με ψημένο χαλούμι και προσούτο ελληνικής παραγωγής, ενώ νοστιμίζει με μια βιναιγκρέτ με βαλσαμικό ξύδι.