Υλικά:
Για 4-6 άτομα2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, με αλάτι και πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο300 γραμμάρια τυρί χαλούμι1 ματσάκι σπαράγγια μεσαίου μεγέθους, περίπου 1 κιλόΓια τη σάλτσα1 κουταλιά του γλυκού σπόροι μουστάρδας1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου κόλιανδρου2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριχυμός και ξύσμα 1 λάιμ1 κουταλιά της σούπας ξίδι λευκού κρασιού1⁄2 κουταλιά της σούπας κάππαρη στραγγισμένη1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένηΓια το σερβίρισμακλαράκια κόλιανδρου όσα θέλετε