Υλικά:1 κιλό ζοχοί3-4 βολβοί παντζαριών με τα φύλλα τους2 κουταλιές σούπας ελαφρώς καβουρντισμένο σουσάμι (προαιρετικά)Ξύδι μπαλσάμικοΕλαιόλαδο αλάτιΕκτέλεση:1. Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τους ζοχούς, γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό ρίχνουμε μια πρέζα αλάτι και βάζουμε να βράσει. Μόλις κοχλάσει το νερό ρίχνουμε τους ζοχούς μέσα και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν αλλά προσοχή μη παραβράσετε γιατί θα λιώσουν. (Δοκιμάστε κατά τη διάρκεια του βρασμού). Το ίδιο κάνουμε και με τα φύλλα των παντζαριών.