Συνταγή φανταστική την κάνω χρόνια..!!!ΥλικάΜισο κ σιμιγδαλι ψιλοΜισο κ σιμιγδαλι χοντροΜισο κιλο ζαχαρη5 κοκους μαστιχα σε σκονη1κουταλακι μπεκιν1 κουταλακι σοδα1 εβαπορε γαλα και στο ιδιο κουτι μετράμε 1 νερο300 γραμ γιαουρτι στραγκιστο αραιωμενο με λιγο νεροΟλα αυτά τα χτυπαμε με ενα σύρμαΛαδονουμε το ταψακι με λαδι ελαφρυκαι ψηνουμε στους 180 β πανω κατω περιπου 3 τεταρτα της ωρας αναλογα το φουρνο Να ξανθισει αρκεταΣιρόπι1μιση κιλο ζαχαρη φλουδα λεμονιου 3μεγαλα ποτηρια νερο και χυμο απο 1 λεμονιΒρασιμο 7 λεπτα Εγω το χωρισα σε 2 ταψακια γιατι δεν το θελω χοντρο.Εκτέλεση φωτό συνταγή