ΥΛΙΚΑ......Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδαλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ... Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/γ. Μπεικιν1 κ.γ. σόδα1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού Λικέρ μαστίχα 30γρ Βανίλια 2 (καψουλες)Αμύγδαλα ασπρισμένα ολόκληραΣΙΡΟΠΙ 800γρ νερό 800γρ ζάχαρη1 φλούδα πορτοκαλιού1 φλούδες λεμονιού...ΕΚΤΕΛΕΣΗ.Σε ένα μπώλ ανακατεύετε τα σιμιγδάλια, την ζάχαρη, το baking, την σόδα, τις βανίλιες, το λικέρ και τα ξύσματα. 2. Ανακατεύετε το νερό με τον χυμό πορτοκαλιού και το προσθέτετε στα υλικά, ανακατεύντας συνεχώς μέχρι να γίνουν ένας παχύρευστος χυλός. 3.