Υλικά για 20 ρολά
2 αραβικές πίτες
3 λεπτές φέτες καρότο
1 φύλλο σαλάτα
1 φέτα τυρί του τοστ
Τυρί για άλειμμα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε την αραβική πίτα και αλείφουμε με το τυρί κρέμα.
Στρώνουμε στη μία άκρη το τυρί και από πάνω τη σαλάτα ώστε να καλυφθεί από τη μια άκρη στην άλλη.
Τυλίγουμε σφικτά και κόβουμε σε ροδέλες. Τα δυο άκρα δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε.
Μπήγουμε τα stick σε κάθε ροδέλα και σερβίρουμε.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία αλλά αντί για σαλάτα βάζουμε καρότο.