Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΜΑΡΕΓΓΑΓενικα για την μαρεγγα, εχουμε ηδη μιλησει στην γαλλικη μαρεγγα. Αυτην την φορα θα γνωρισουμε την ελβετικη μαρεγγα, που μπορω να πω οτι δεν χρησιμοποιειται και τοσο πολυ. Αντιθετα με την γαλλικη, η ελβετικη μαρεγγα, οπως και η ιταλικη, παρασκευαζεται με την χρηση θερμοτητας. Βασικο εργαλειο που θα μας βοηθησει στην παρασκευη της ειναι ενα θερμομετρο. Βεβαια, αν διαθετετε την αναλογη εμπειρια, το θερμομετρο μπορειτε να το παραλειψετε, αλλα προσωπικα ομολογω οτι μου ειναι απαραιτητο!