ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΜια βασική παρασκευή της ζαχαροπλαστικής, σε συνταγή του Luca Montersino. Δεν περιέχει σοκολάτα ή γάλα, παρ' όλα αυτά έχει έντονο άρωμα σοκολάτας. Χρησιμοποιείται για να αρωματίσει κρέμες ή άλλες παρασκευές της ζαχαροπλαστικής.Η δεξτρόζη μπορεί να αντικατασταθεί με κρυσταλλική ζάχαρη. Βαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 75 gr ζάχαρη κρυσταλλική, 75 gr δεξτρόζη, 200 gr νερό, 150 gr κακάο άγλυκο.Προετοιμασία :Βάλτε το νερό και τα σάκχαρα σε ένα κατσαρολάκι και βάλτε το στην φωτιά.