Ρεβιθάδα φούρνου στην γάστρα με πιπεριές χυλωμένη πεντανόστιμη !!!Για την ρεβιθάδα500 γρ ρεβίθια2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα5-6 πιπεριές διάφορες κόκκινες πράσινες1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένοΛίγο μαϊντανόΑλάτι πιπέρι κύμινο πάπρικα γλυκιά κάρυΛάδιΕκτέλεση!Από το βράδυ βάζω τα ρεβίθια σε ζεστό νερό και αλάτι να μουλιάσουν. Το πρωί τα σουρώνω και τα βάζω να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.Σε ένα τηγάνι βάζω λάδι και σοτάρω τα κρεμμύδια και τις πιπεριές μετά βάζω τα ρεβίθια μου στην γάστρα αλάτι πιπέρι τα μυρωδικά μου λάδι τις πιπεριές τα κρεμμύδια και το ζουμάκι που έβρασαν τα ρεβίθια.