Υλικά220γρ αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο240γρ σιμιγδάλι χοντρό240γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου250γρ ζάχαρη200γρ ινδική καρύδα1 κεσέ γιαούρτι 200γρ4 μεγάλα αυγά χωριστά τους κρόκους και τα ασπράδια Μιάμιση κουταλιά της σούπας μπεικιν παουντερ 2 βανίλιεςΞύσμα από ένα πορτοκάλι όχι μεγάλοΓια το σιρόπι3 ποτήρια νερό2 ποτήρια ζάχαρη1 φέτα λεμονιού και μια κουταλιά της σούπας χυμόΒάζουμε όλα τα υλικά μαζί και μόλις πάρει βράση μετράμε τρία λεπτά και το βγάζουμε.