Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!! Υλικα_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστο ξύσμα ενός πορτοκαλιού! Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντηλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!!Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα! Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύσμα,το σπορελαιο!!! Τέλος το γιαούρτι! Ρίχνουμε σε 4 δόσεις την μαρέγκα στο μείγμα κρόκων και ανακατεύουμε πολύ απαλά!!Τέλος σπάμε λίγα-λιγα φύλλα και ανακατεύουμε πολύ καλά να μην κολλάνε μεταξύ τους!