Υλικά
12 κ.σ. ηλιέλαιο
6 κ.σ. καλαμπόκι
1 κ.γλ. πάπρικα καυτερή
Αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και το καλαμπόκι. Το βάζουμε σε δυνατή φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι.
Μόλις αρχίσουν να σκάνε χαμηλώνουμε στο ελάχιστο και ψήνουμε για 2 λεπτά ακόμα.
Κατά διαστήματα κουνάμε τη κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι.
Βγάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και την αφήνουμε στην άκρη με κλειστό το καπάκι για 2 λεπτά ακόμα.