Υλικά πατάτες μεσαίου ίδιου μεγέθουςσκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτεςκουταλιές της σούπας ελαιόλαδοφέτες λεπτές από γκούντα τυρί τόσες όσες τα ανοίγματα στις πατάτες βούτυροαλάτιπιπέριλαδόκολλα Εκτέλεση Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε ανά μικρά διαστήματα όπως βλέπουμε στην φωτογραφίαΒάζουμε ανάμεσα στις σχισμές σκορδάκι από 1 λεπτή φετούλα τυρί κομμένο μην εξέχει πολύ απ έξω από την πατάτα ,λίγο βούτυρο αλάτι πιπέριΤέλος πασπαλίζουμε με τυρί χοντροτριμμένο. Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα.Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.Σερβίρουμε με ντίπ γιαουρτιού