Υλικά :6 μέτριες πατάτες5 ντοματίνια κομμένα στη μέση2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε πολύ λεπτές ροδέλες2 κουταλιές σούπας μουστάρδα (αν τις θέλετε πικάντικες χρησιμοποιήστε πικάντικη μουστάρδα)3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1 κουτάκι μπύραΑλάτι, πιπέριΛίγο δεντρολίβανοΕκτέλεση:1.Κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια όχι πολύ μεγάλα και χοντρά για να ψηθούν. Τοποθετούμε σε ένα πυρέξ ή ταψάκι μικρό γιατί οι πατάτες θα πρέπει να σκεπαστούν σχεδόν με τη μπύρα . Προσθέτουμε τις ροδέλες σκόρδου.